page_banner

вести

Zuowei Tech. Интелигентната машина за чиста инконтиненција ја освои наградата за иновација

Интелигентна машина за чистење на инконтиненција

На 30 март беа објавени конечните резултати од првиот Конкурс за дизајн на иновативна опрема за паметна здравствена заштита (стареење) во Гуангжу. Паметниот робот за нега на тоалети на Shenzhen As Technology Co., Ltd. се издвои од многу производи и ги освои првите десет производи со својата тврдокорна водечка техничка сила. Награда за иновации.

Овој натпревар е заеднички организиран од страна на Бирото за цивилни работи во Гуангжу и народната влада на округот Гуангжу Хуангпу. Таа има за цел да изгради владина платформа за да собере повеќе нови производи, нови услуги и нови концепти, сеопфатно да промовира иновативно истражување и развој на интелигентна технолошка опрема за стари лица и да го оптимизира индустрискиот развој. животната средина и да се забрза процесот на пазарење на производите. Водечките единици на натпреварот ги вклучуваат Кинеската асоцијација за стареење и Кинеската машинска индустрија федерација, која обезбедува професионалност и правичност на процесот на селекција и дополнително промовира развој на високи стандарди на иновативен дизајн на паметна опрема за здравствена заштита.

Во финалето, Шенжен, како технолошка компанија, се натпреваруваше на истата сцена со многу познати претпријатија. Во жестоката конкуренција, паметниот робот за нега на тоалети и тоалети се истакна со својата иновативност и практичност и ги освои првите десет на првиот натпревар за дизајн на иновации за опрема за паметна здравствена заштита во Гуангжу (стареење). Голема награда за иновација на производи.

Овој наградуван производ, паметниот робот за нега на нужда, е искрена работа на Шенжен како технолошки експерт. Ја прифаќа најновата технологија за нега на екскреција, комбинирана со примена и развој на уреди за носење и медицинска технологија. Користи екстракција на отпадни води, испирање со топла вода и сушење со топол воздух. Четирите главни функции на стерилизација, стерилизација и дезодоризација го реализираат целосно автоматското чистење на урината и изметот, решавајќи ги болните точки на секојдневната грижа за лицата со посебни потреби како што се силен мирис, тешкотија во чистењето, лесна инфекција, срам и тешкотии во грижата.

Интелигентниот робот за нега на уринарниот и дебелото црево ги освои врвните меѓународни награди за дизајн како што се Американската награда за дизајн MUSE, Европската награда за добар дизајн, германската награда за дизајн Red Dot и наградата за глобален дизајн IAI (награда за интелигентно производство). Освојувањето на најдобрите десет награди за иновација на производи на првиот натпревар за дизајн на иновации за опрема за паметна здравствена заштита во Гуангжу (стареење) овојпат е потврда на континуираната иновација и придонес на компанијата во областа на паметната технологија.

Во иднина, Шенжен, како технолошка компанија, ќе продолжи да се придржува до целта да им помогне на децата ширум светот квалитетно да ја исполнат својата синовска побожност, да им помогне на медицинскиот персонал полесно да работи и да им овозможи на старите лица со посебни потреби да живеат достоинствено. Ќе продолжи да иновира и да се развива за да обезбеди подобри и поефикасни услуги за старите лица. Интелигентни производи и услуги за нега, во исто време, како технологија, ние исто така активно ќе соработуваме со сите страни за заеднички да го промовираме развојот на индустријата за паметна здравствена заштита, за да може технологијата подобро да му служи на здравјето на луѓето.


Време на објавување: мај-16-2024 година