page_banner

вести

Zuowei Tech. ја освои третата награда за иновации за интеграција на индустријата (Гуангдонг Хонг Конг Макао Големиот залив)

На 9 мај 2024 година, во Шенжен успешно се одржа третиот самит за развој на иновации за индустриска интеграција во областа Гуангдонг Хонг Конг Макао, чиј домаќин беше Здружението за промоција на интеграцијата на иновативната индустрија во Шенжен. Zuowei Tech ја освои третата награда за иновации за интеграција на индустријата (Гуангдонг Хонг Конг Макао Големиот залив) на конференцијата.

Zuowei се фокусира на производи за нега на стари лица

Темата на овој форум е „Бараме воени авиони за храбро пробивање низ ситуацијата“, чија цел е да ги истражи можностите за развој и остварливите патишта за интеграција и иновации на претпријатијата во сложена внатрешна и надворешна средина. Речиси 500 добро познати експерти и научници од областа на заливот Гуангдонг Хонг Конг Макао и Гујанг (Гуиан), лидери на релевантни владини оддели, претставници на претприемачи од Хонг Конг и Макао, претпријатија членки и мејнстрим медиумски персонал учествуваа на овој голем настан .

За да ги поттикне претпријатијата во областа на Големиот залив постојано да иновираат во нивните развојни модели, да промовираат индустриска интеграција и да промовираат висококвалитетен развој, Здружението за промоција на интеграцијата на иновативната индустрија во Шенжен ја лансираше „Интеграцијата на третата индустрија (Голема заливска област Гуангдонг Хонг Конг Макао) Избор на награда за иновации“. Во изборот на овој форум, по низа строги процедури за оценување од страна на жирито, Zuowei Tech., се истакна со извонредни перформанси во истражувањето и развојот, производството, технолошките иновации и индустриската примена на интелигентната опрема за нега и успешно ја освои наградата трета Индустриска интеграција (Гуангдонг Хонг Конг Макао, Големиот залив) Награда за иновации.

Zuowei Tech. главно фокусирани на шесте потреби за нега на старите лица со посебни потреби, вклучувајќи дефекација, капење, јадење, легнување и симнување од кревет, одење и облекување, обезбедуваме сеопфатно решение за интелигентна опрема за нега и интелигентни платформи за нега. Независно развивме серија интелигентна опрема за нега, вклучувајќи интелигентни роботи за нега за дефекација и дефекација, преносни машини за капење, интелигентни роботи за капење, интелигентни роботи за одење, мултифункционални машини за поместување, интелигентни пелени за аларм итн. Нашите производи се избрани како демонстрација претпријатие за паметно здравје и грижа за стари лица од страна на Министерството за индустрија и информатичка технологија, Министерството за цивилни работи и Комисијата за здравство во 2023 година. Нашите производи се избрани во „Каталогот на производи за стари лица“ на Министерството за индустрија и информатичка технологија за 2022 и 2023 година Промоција“, и се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во странство.

Добивањето на наградата за иновации за интеграција на индустријата (Гуангдонг Хонг Конг Макао Големиот залив) овојпат е високо признание за континуираните напори и иновативните достигнувања на технологијата во интелигентното нега. Во иднина, Zuowei Tech. ќе продолжиме да ги продлабочуваме нашите напори во областа на интелигентното нега, да го зголемиме истражувањето и развојот на производите, да се придржуваме до технолошките иновации, континуирано да лансираме иновативни производи, да промовираме интелигентна надградба на институционалната грижа за стари лица, грижата за стари лица во заедницата и грижата за стари лица во домот, и направи нов придонес во индустриската интеграција и иновативниот развој на Гуангдонг Хонг Конг Макао Големиот залив област.


Време на објавување: мај-28-2024 година