page_banner

Вести

Проширување на брендот: Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd.го заврши стекнувањето на брендот Relync и поврзаната интелектуална сопственост.

Лесен безбеден електричен скутер со 3 тркала Zuowei ZW501 за постари лица

Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. на 10-ти март објави дека го стекнала брендот Relync и сродните права на интелектуална сопственост.Аквизицијата се очекува значително да го прошири портфолиото на компанијата на водечки услуги и решенија во индустријата, како и да ја подобри нејзината способност да понуди посеопфатни решенија за клиентите во производната линија за патување на постарите граѓани.

Со оваа аквизиција, Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. дополнително ја зацементира својата Со оваа аквизиција, Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. дополнително ја зацементира својата позиција како лидер во индустријата.Со внесување на брендот Relync и неговата интелектуална сопственост во својот дел, компанијата сега има пристап до иновативни производи и решенија за скутерите за мобилност Relync кои можат да и помогнат да ги заврши надградбите на производите, да ја подобри контролата на квалитетот и да ги намали трошоците за производство.

Скутер Relync Mobility

Според извршниот директор на Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd., скутерите Relync R1 се неверојатен производ што ја сочинува линијата на производи за постари патници на Zuowei Tech.И Zuowei Tech.ќе ги искористи и своите предности во истражување и развој и производство за да го подобри квалитетот на производите на Relync Mobility Scooter.Намалете ги трошоците за производство на брендот Relync со интегрирање на ресурсите на синџирот на снабдување.Преку континуирано истражување и развој на инвестиции, да се создаде серија на надградени производи.

„Една од нашите главни цели во Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. е да им обезбедиме на клиентите најнови и најиновативни решенија во индустријата за интелигентна грижа за стари лица“, рече извршниот директор.„Веруваме дека стекнувањето на брендот Relync и неговата интелектуална сопственост ќе ни овозможи брзо да ги надоградиме скутерите.

Стекнувањето на брендот Relync и сродните права на интелектуална сопственост, исто така, претставува значајна инвестиција во иднината на Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. Со пристап до нова технологија и решенија, компанијата е добро позиционирана да продолжи да расте и да го шири својот досег , и на домашен и на меѓународен план.

Relync Mobility Scooter Relync Scooter Relync бренд

Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. има силно досие за иновации и успех, а оваа аквизиција само ја зајакнува нејзината позиција како лидер во индустријата.Со фокус на обезбедување на најнови и најиновативни решенија за клиентите, компанијата е добро позиционирана да продолжи да расте и да го шири својот дофат, како на домашен така и на меѓународен план.

Генерално, стекнувањето на брендот Relync и сродните права на интелектуална сопственост од страна на Shenzhen Zuowei Technology Co., Ltd. е значаен развој во индустријата.Со фокус на иновациите и силно досие на успех, компанијата е добро позиционирана да продолжи да ги обезбедува најновите и најсовремените решенија за клиентите во различни индустрии.


Време на објавување: Мар-31-2023