page_banner

Вести

Изложба Spectacle丨Шенжен Zuowei технологија деби во 2023 година првиот Шенжен мудрост на изложбата на постарите, пожар сцена!

На 15 септември 2023 година, првата меѓународна изложба за интелигентни стари лица во Шенжен беше свечено отворена во Меѓународниот конгресен и изложбен центар во Шенжен (Футиан), Шенжен Зувеи, технологијата со врвна интелигентна опрема за нега во индустријата и брилијантно деби, нов дизајн на павилјон, иновативни производи, веднаш го привлече вниманието на голем број забави за да го реализираат првиот ден од многу бараниот фокус!

https://www.zuoweicare.com/walking-auxiliary-series/

На изложбата, Шенжен Zuowei силата и вредноста на науката и технологијата, ја освои користа на поголемиот дел од клиентите, кабина сајт популарноста пукна, дојде да се консултираат за размена на клиенти во бескраен поток.Персоналот на лице место активно и ентузијастички, професионален и фокусиран, за посета на клиентите за трпеливо да ги објасни информациите за производот и да обезбеди брошури за производи на компанијата и други информации, за да се олесни подоброто разбирање на производите и услугите на компанијата.

https://www.zuoweicare.com/electric-lift-transfer-chair-zuowei-zw388d-from-bed-to-sofa-product/

Од изложените производи, роботот за интелигентна нега на урина и фекалии, пренослива машина за капење, интелигентен робот за одење, електричен скутер на преклоп, робот за хранење и друга опрема со своите извонредни перформанси и едноставен и остар дизајн, ја освои високата оценка на публиката на сцената. , посетителите изразија силен интерес и понатамошна соработка ќе.

авас (2)

На првиот ден од изложбата, Шенжен Зуовеи технологија со иновации на производи и професионални услуги, успешно го освои вниманието на клиентите, добие афирмација на клиентот!Во следните два дена, бидејќи технологијата ќе продолжи да биде полна со ентузијазам и професионални услуги да ја примат сцената на четирите страни на гостите!

https://www.zuoweicare.com/bath-care-series/

Време на објавување: 26-ти септември 2023 година